~Life of L~

Alla inlägg under januari 2017

Av Linda Alexandersson - 16 januari 2017 21:30

Helluu!


Jag har funderat i ett par år på när jag var emo, hur mycket jag faktiskt saknar den tiden, hur jag såg ut och hur jag mådde.. Jag vill säga att jag mådde verkligen bra av att ha bloggen vid min sida på den tiden, och jag saknar verkligen stilen och mitt svarta hår! Jag älskar fortfarande emo-stilen, men jag undrar verkligen hur många där ute som har passerat 20 och fortfarande är emos? Känns som att man bara är det i typ 15-16 års åldern, möjligtvis 17-18 också. Det känns som att när man har passerat 20 är man mer alternativ eller har någon annan stil? 


Jag har alltid klätt mig precis som jag vill och inte brytt mig om vad folk har sagt, men enda tiden då jag verkligen har varit emo på riktigt var 2010-2012.

I lågstadiet var det inte så mycket egen stil jag hade, men i mellanstadiet klädde jag alltid upp mig inför speciella högtider till exempel, som jul, påsk, halloween och alla hjärtans dag. Jag kommer tex ihåg när jag gick i fyran när jag hade en grön mysdress (ganska exakt sånna som är populära nu, med byxor och en tröja med dragkedja i sånt där tyg som är lent åt ena hållet och strävt åt det andra (minns inte vad det heter)) och röda kulor hängandes i öronen precis som julkulor! Haha! Och sen till på köpet var jag lagom ljust blond också, så det blev ju stjärnan på julgranen! 

Eller innan höstlovet när jag klädde mig i häxklänning som var svart, med en svart och lila häxhatt på mig när vi skulle ha bild med halloween-tema xD Flera i klassen ville måla av mig då, haha! Man kan ju säga att jag verkligen bjöd på mig själv då på den tiden! Önskar att jag hade bilder på det, men det har jag tyvärr inte.. 


Men åter till emo-stilen och den tiden.. Ni som har följt mig sen dess vet vilka selfies jag la ut och hur jag såg ut då helt enkelt, annars går det att i alla fall hitta 2 bilder längre ner på höger sida under kategorin Outfits, men jag tänkte att jag skulle dela med mig med några utav de bilder jag hittade i min dator!  


               


Det finns fler bilder, det vet jag, men jag hittar dem inte just nu! Men dom kommer nog läggas upp så småningom när jag hittar dem! 


Allså, jag saknar verkligen mitt hår! Min frisyr på den tiden! Jag skulle ha gjort seriöst vad som helst för att behålla håret lika långt som jag har det nu, men ha frisyren jag hade då! Tänkte dock på att försöka ge mig på att klippa håret själv precis så som jag vill ha det med lite mer emolugg (eller emo scene-lugg) när jag vågar, men det blir nog kanske inte än på ett tag i alla fall, men till våren kanske!  


Det jag har funderat på i ett par år är om jag ska gå tillbaka till den stilen igen eller inte? Det mesta jag har i min garderob just nu skulle liksom passa till det, eller till den alternativa stilen jag har idag (eller, jag VILL kalla den alternativ när jag väl klär mig så och sminkar mig osv, men annars klär jag mig ganska casually så att säga, som jag brukar göra med min egna stil liksom), men som sagt undrar jag hur många i min ålder som är emos idag? Själv känner jag inte särskilt många, bara några som är lite yngre, men jag tänker att "what the hell? det är bara en stil? ingenting man dör av?", så jag borde nog göra det! Tillbaka till emo/emo scene-stilen, fast bättre! :D Mycket mycket bättre! 


Jag ska även färga håret till våren också, och det kommer att bli så bra! Det tror jag verkligen på att det kommer att bli! Färgen blir en överraskning, men jag känner verkligen på mig att det kommer att bli så sjukt bra! :D



XOXOX


Lindis

Av Linda Alexandersson - 15 januari 2017 14:34

  

Det är så skönt att veta att man inte har något på schemat och man bara kan ta det lugnt och göra ingenting och bara chilla! 

Visserligen är just det typ det enda jag gör om dagarna nu ändå, det är inte mycket jag gör mer än att kolla på sociala medier eller Youtube.. 

Men det kommer snart grejer att göra! :) Jag räknar just nu ner dagarna till en speciell händelse som bokades in i somras någon gång, och idag är det 12 dagar kvar! :D 


Av Linda Alexandersson - 15 januari 2017 13:16

Helluuu!


Nu har jag gjort en ny omröstning på bloggen, så ni får gärna scrolla ner och rösta i menyraden till höger! :)


Eller skriva en kommentar här i inlägget (eller något annat inlägg) om ni tycker att det är något som saknas i omröstningen eller om det är något annat ni vill att jag ska skriva om :) 


I år ska jag verkligen se till att saker och ting händer, så att jag har något att blogga om, precis som jag hade när jag var emo! :) Att vara emo och må dåligt gav mig verkligen en motivering för att skriva av mig om mina känslor och tankar, och plusset då var ju att då gick jag i gymnasiet, så det hände ju alltid något på skolan eller efter. Nu när jag är arbetslös, och det som inträffar allra oftast är möten på Arbetsförmedlingen, så finns det inte jättemycket att skriva om, men det kommer nog :) 


I år är det än så länge 3-4 händelser som är bokade, så vi får se om det blir något mer roligt som händer! :) 


Jag ska även försöka passa på att skriva lite spontana inlägg när någon speciell tanke flyger genom mitt huvud, något jag tänker på lite extra mycket, så att jag får mycket att skriva om. 


Sen ska jag försöka göra ett inlägg om dagen, och försöka skriva ner saker som jag tänker på. Sen har jag en del bilder i min dator på saker och händelser som har skett under de närmsta 2 åren som jag också kan lägga till och skriva om :) 


Med andra ord ska jag verkligen försöka förbättra bloggen och göra fler roliga inlägg :) 


Så vad vill ni se mer av i min blogg? :) 



XOXOXO


Lindis

Av Linda Alexandersson - 15 januari 2017 01:57

Hej alla! 


Nu har jag äntligen fått tummen ur röven och gjort en ny header (som dessutom håller längre, eftersom den inte innehåller en bild på mig, eftersom jag bland annat byter hårfärg ca en gång om året), bakgrundsbild och en ny bild i presentationen! Ska dock ändra bilden på mig själv så fort jag får till någon bra där jag kanske är sminkad eller så! :) Men jag är riktigt nöjd nu faktiskt för en gångs skull! :) Annars har jag nog inte varit jättenöjd med bloggens utseende sen jag var emo, runt 2013 senaste gången, men nu är jag återigen nöjd! :D 


Hoppas att ni tycker om bloggens utseende lika mycket som jag! :D 



XOXOXO


Linda

Av Linda Alexandersson - 12 januari 2017 21:52

Hej bloggen!

Jag ber återigen om ursäkt för att jag inte har varit så aktiv på bloggen, och jag ska försöka förändra det snart, men just nu mår jag inte så jättebra psykiskt.. kanske en anledning då att använda mig av bloggen för att skriva ner tankar och känslor som jag gjorde för några år sedan när jag var emo?

Jag mår som sagt inte jättebra psykiskt, men mår inte direkt dåligt heller.. det är precis som om jag är nollställd, har inga känslor, ser inte fram emot roliga saker som kommer att ske i år (den första bara om drygt 2 veckor!), kan bara känna typ sorg, ånger och allt negativt.. Jag försöker verkligen anstränga mig att känna känslor och se fram emot roliga saker och se saker positivt, men det är riktigt svårt när man inte känner något alls.. det är som att jag måste börja om på nytt och lära mig känslor igen.. hjärnan har liksom lagt av typ helt, i alla fall lagt ner alla känslor, som om jag skulle ha känt för mycket alldeles för länge.. ? Finns så många frågor, men väldigt lite svar.. Jag ska försöka gå till en psykolog inom en månad när jag orkar för att reda ut allt och prata ut om allt, och se om man kanske äntligen skulle kunna få någon form av antidepressiva och kanske eventuellt ångestdämpande..

För att nämna något positivt så har jag flyttat in hos M! Har inte bytt adress än, men det känns ändå bra so far! :) Jag har ju mamma bara 6 km bort, så jag har ju en form av trygghet där i alla fall.
Flyttade in hos M i oktober/november, så har ju inte bott här särskilt länge, men det känns som sagt bra :)

Nyår spenderades hos vänner i Åmål! Vi hade jätteskoj!


Jag vill förresten passa på att önska er alla gott nytt år, och god fortsättning! :)

Har ni några nyårslöften? :) Om vi vill dela med er av era löften får ni gärna kommentera :)



När det gäller Youtube som jag skrev om i förra inlägget så låter LindisPindis (nuvarande namn) eller Lindalicious (ett nytt jag kom på för nån månad sen! Tänkte i stället för "delicious") bäst för närvarande :) Men det kanske bara blir vloggar eller videos där jag berättar om något som jag har varit med om eller så som dyker upp när jag väl sätter igång, men det kommer att ta ett tag! Jag ska rensa min iPhone på framför allt bilder (kan ni fatta att jag har nästan 29 000 (!!!) bilder i min iPhone?!) och sen lite annat, men det kommer att ta en lång tid! Kanske förhoppningsvis börjar till sommaren eller så.. Men funderar dock starkt på att skaffa mig en iPad Air 2, det kanske hade gått att filma vissa videos med den.. ?


Julen spenderades hemma hos mig och M med min lillasyster, mamma och styvpappa & M:s föräldrar och storebror, och vi hade jättemysigt! M:s föräldrar hade tagit med sig en massa julgodis (som för övrigt inte är slut än! Jag och M har käkat godis näst intill varje dag sen i julas!), och vi hade själva gjort ischoklad och knäck i ett par omgångar :)
Julklapparna jag fick är jag jättenöjd över!

En tröja, ett par ljuslyktor, Therese Lindgrens handcreme, en multihackare, Therese Lindgrens självbiografi "Ibland mår jag inte så bra" och en polaroidkamera! Men inte vilken polaroidkamera som helst! En Instax mini 8! Som är den sötaste kameran jag någonsin sett! Och den är rosa! *.*


Jag ska försöka blogga mer! Men just nu händer det inte så mycket i mitt liv, så jag vet liksom inte vad jag ska skriva om.. men jag ska försöka hitta på något i alla fall! :)


XOXOXO

LindisPindis

Presentation


Helluu!
Mitt namn är Linda, men jag kallas för Lindis eller LindisPindis.
25 år.
Grästorp/Trollhättan/Åmål.
Läs om min vardag, hur jag tacklas med psykisk ohälsa, mina tankar om olika ämnen och mycket mer! :)
XOXOXO
Lindis

Fråga mig

296 besvarade frågor

Spotify

Min Twitter! :D

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen? :3
 Videos
 Personliga händelser/upplevelser
 Min vardag
 Tips om olika saker
 Hemligheter
 Outfits
 Shoppingturer
 Matinlägg
 Sminkningar
 Test (saker jag testar)
 Annat (skriv gärna vad i en kommentar eller gästboksinlägg)

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Translate

Antalet besökare

Outfits!

 Mina outfits!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sminkningar!

Mina sminkningar!

 

 

 

 

 

 

   

   

Besöksstatistik

Arkiv

Gästbok

RSS

Cute Hello Kitty Kaoani
Forever Alone Happy  - Rage Face Comics

Muspekare rosa dödskalle

Pink Skull Crossbones

Ovido - Quiz & Flashcards